Bento ofera cel mai rapid si sigur mod de automatizare a unei infrastructuri IT

Comunicate de presă

Bento ofera cel mai rapid si sigur mod de automatizare a unei infrastructuri IT

Bucuresti, 18 mai 2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani experienta in livrarea de infrastructuri IT, ofera servicii de automatizare si standardizare a sistemelor informatice complexe din cadrul companiilor aflate in expansiune. 

Bento Infrastructure Automation este un pachet de servicii care permite auditarea intregului sistem informatic, validarea conformitatii cu standardele IT si imbunatatirea automata a proceselor existente prin suprascrieri rapide de cod, atat la nivelul sistemelor de calcul, cat si la cel al serverelor sau aplicatiilor. Bazat pe instrumente puternice precum CHEF sau PUPPET, serviciul permite organizatiilor sa integreze rapid aplicatiile critice, sa implementeze noi procese departamentale, sau sa asigure conformitatea infrastructurii IT cu standardul de companie, prin intermediul unei singure platforme automatizate, centralizate.

Printre beneficiile serviciului Bento Infrastructure Automation se numara:

  • configurare rapida, automata a infrastructurii IT existente si a sistemelor interne de calcul
  • reducerea semnificativa a costurilor generate de configurarile sistemelor IT respectand standardele in vigoare
  • automatizarea configurarilor drepturilor de acces in retea si in anumite sisteme
  • auditarea periodica a respectarii conformitatii cu standardele de companie
  • remedierea in timp real a deviatiilor de la standardele existente

Cu instrumentele de automatizare cream „retete” la nivelul sistemelor de calcul, serverelor sau aplicatiilor, in parametrii optimi de securitate. Ne dorim ca prin serviciul Bento Infrastructure Automation sa venim in sprijinul companiilor aflate in plina expansiune si sa le usuram activitatile repetitive, consumatoare de timp cum ar fi actualizari manuale, configurari de aplicatii, drepturi de acces, instalari de service pack-uri la nivel de servere sau statii de lucru, inlaturand in acelasi timp orice erorare umana” – a declarat Radu Scarlat, General Manager Bento.

Pachetul Bento Infrastructure Automation a fost implementat in cadrul a numeroase proiecte, fiind vazut ca o componenta cheie a serviciilor de infrastructura IT Bento. Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs, va invitam sa vizitati www.bento.ro/bento-infrastructure-automation.