Te ajutam sa iti transformi ideile in produse software moderne, adaptate perfect nevoilor tale. Iti punem la dispozitie o echipa completa, formata din specialisti in project management, consultanti de business, programatori si testeri. Media senioritatii in companie este de peste 5 ani, ceea ce demonstreaza atat coeziunea echipei cat si determinarea noastra sa oferim solutii ingenioase la cele mai dificile provocari.

Folosim cele mai moderne platforme si tehnologii

Avem o expertiza solida intr-o varietate de tehnologii de ultima ora folosite in solutiile web si mobile, precum si in proiectarea si monitorizarea unor arhitecturi si infrastructuri moderne. Mixate cu intelegerea si senioritatea consultantilor nostri de business, iti asiguram dezvoltarea unor produse puternice, sigure si fiabile.

Metodologie de dezvoltare

Folosim metodologia Agile pentru avantajele pe care le ofera in termeni de calitate a codului, viteza de livrare si flexibilitate in schimbarea cerintelor in timpul procesului de dezvoltare, trei dintre beneficiile cele mai apreciate de clienti. Folosim echipe cross-functionale din care fac parte reprezentanti ai clientului, pentru a asigura transparenta si vizibilitate totala pe fiecare etapa de dezvoltare, de la analiza si pana la livrare.

Start Proiect

Discutie initiala care are ca obiectiv intelegerea nevoilor clientului, a tipului de proiect, a mediului de lucru, a termenelor optime de livrare. Putem stabili impreuna o estimare generala de efort, timp de lucru si buget.

Analiza cerintelor

Analiza are ca obiectiv realizarea unui document (business blueprint), redactat in urma unor interviuri realizate cu utilizatorii cheie. In timpul analizei se valideaza de catre managerii de proiect scopul proiectului. Pe baza specificatiilor de dezvoltare se creeaza scenariile de testare care, la fel ca si specificatiile de dezvoltare, trebuie aprobate de catre beneficiar.

Planificare

Planificarea are rolul de a asigura ca toti parametrii de timp, cost si calitate sunt luati in considerare inaintea demararii dezvoltarii. In timpul planificarii, managerii de proiect impreuna cu echipele tehnice analizeaza cu atentie cerintele de dezvoltare, clarifica toate aspectele si estimeaza timpul si efortul necesar punerii lor in practica.

Proiectare

Alocam resursele in functie de competentele tehnice si de business pe domeniul proiectului. Elaboram si cantarim riscurile de urmarit (performanta, uzabilitate interfata, scalabilitate solutie) si, la final, alegem solutiile tehnologice potrivite proiectului (solutia de baze de date, protocoale de comunicatie, arhitecturi, sisteme de operare). Proiectele complexe pot fi separate in versiuni si sprinturi de dezvoltare.

Dezvoltare

In timpul dezvoltarii, programatorii urmaresc cu atentie toate specificatiile din cerintele de dezvoltare. Procesul de dezvoltare Bento este iterativ, clientul fiind permanent tinut la curent cu stadiul de dezvoltare. Cererile de modificare pot fi rezolvate in timp real, asigurand toata transparenta necesara incadrarii proiectului in parametrii agreati de timp, cost si calitate. Cererile de modificare pot fi rezolvate in timp real, asigurand toata transparenta necesara.

Testare

Fiecare functionalitate, control, modul sau aplicatie este testata cu maxima atentie inainte de livrare. Folosim atat testarea manuala cat si automata pentru a detecta orice problema de proiectare sau dezvoltare. Testarea se realizeaza pe un mediu de testare care reproduce mediul de productie. Astfel, procesul de testare se realizeaza intr-un mediu controlat, fara impact negativ asupra clientului.

Feedback client

Avantajul metodologiei Agile este comunicarea permanenta intre tine si echipa de proiect, pe tot procesul de dezvoltare. In momentul in care sunt validate toate specificatiile din caietul de sarcini se semneaza procesul verbal de acceptanta si se poate trece la migrarea solutiei pe mediul de productie. Migrarea se face fara perturbari de activitate.

Implementare

Configuram parametrii sistemului, calibram algoritmii pentru lucrul in varianta finala, populam nomenclatoarele cu datele reale, importam datele din sistemele existente, initiem utilizatorii si realizam procedurile de lucru cu sistemul. La finalul perioadei de implementare sistemul va fi instalat pe mediul de productie si proiectul va fi functional.

Mentenanta

Lansarea in productie da startul perioadei de mentenanta. Urmarim parametrii de functionare a sistemului. Realizam proceduri periodice de mentenanta, verificam si intretinem planurile de back-up, monitorizam spatiul folosit, traficul de date si costurile generate de acesta. Orice problema apare, suntem alaturi de tine in a gasi rapid cele mai bune solutii.

De ce Bento?

Livrare rapida

Folosim metodologia Agile si urmarim impreuna fiecare faza a proiectului. Garantam incadrarea in parametrii de timp, cost si calitate agreati.

Expertiza ridicata

Dezvoltam aplicatii software la cheie de peste 10 ani. Dezvoltatorii nostri sunt certificati si pregatiti pentru cele mai complexe proiecte.

Transparenta

Oferim vizibilitate completa asupra proiectului, din prima zi. Iti oferim toate informatiile despre stadiul dezvoltarii proiectului. In timp real.

Atentie la detalii

Intelegem problemele pentru ca intrebam. Apoi ne folosim creativitatea si energia pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Servicii Software Custom

Mobile Applications

Dezvoltaţi aplicaţii mobile multi-platformă, cu interfeţe intuitive, pentru a oferi clienţilor informaţii în timp real

Afla mai multe

Web Applications

Dezvoltati rapid si cu costuri minime solutii web puternice. Oferiti utilizatorilor un mediu de lucru modern, de ultima generatie

Afla mai multe

Cativa dintre clientii care au apelat la serviciile noastre de dezvoltare software la cheie